Η Βασίλισσα στο παλάτι για τον τελικό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Βασίλισσα στο παλάτι για τον τελικό !

 


Το χάντμπολ στα καλύτερα του !

Η ΑΕΚ κινήθηκε όπως έπρεπε και με συντονισμένες όσο και μεθοδικές ενέργειες, εξασφάλισε το κυρίως κλειστό του ΟΑΚΑ για την πραγματοποίηση του πρώτου τελικού για το EHF European Cup, με αντίπαλο την σουηδική Ιστάντς, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα μετά από 12 ημέρες ( Σάββατο 15 Μαϊου ). 

Αν και ο τελικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και άρα δεν θα υπάρξει η παραμικρή δυνατότητα απόσβεσης από τα εισιτήρια, έστω μέρους των ( μεγάλων ) εξόδων που απαιτούνται, ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ της ΑΕΚ και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Σταμάτης Παπασταμάτης, μερίμνησε ώστε η ομάδα του να παίξει στις καλύτερες συνθήκες, ώστε να αναδειχθεί το άθλημα και να προβληθεί με τρόπο εξαιρετικό.

Οι λύσεις δεν ήταν πολλές, ωστόσο, η χρήση του κλειστού του ΟΑΚΑ  για χάντμπολ, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αντιθέτως είναι αρκούντως κοστοβόρα.

Η ανάγκη, βεβαίως, για 2 νέα κλειστά γήπεδα για το χάντμπολ στην Αττική, είναι κραυγαλέα, αλλά, είθε να γίνει, έστω τώρα, σαφής η υποχρέωση της Πολιτείας ώστε να συνδράμει με εγκαταστάσεις το άθλημα που έχει πάρει ( πολύ ) λιγότερα από όσα αξίζει.

No comments