'' Πεινασμένο για τίτλους το Ισταντ '' λέει ο γουρλής των Σουηδών... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πεινασμένο για τίτλους το Ισταντ '' λέει ο γουρλής των Σουηδών...



 O Γιαν Ολσον απολαμβάνει τον σεβασμό στην πόλη του Ισταντς για την γνώση που έχει ως προς τα θέματα του χάντμπολ, καθώς, παρακολουθεί από κοντά το άθλημα ως στέλεχος της μοναδικής εφημερίδας της πόλης, της Allehanda.

Ο Σουηδός δημοσιογράφος, παραδέχεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους τελικούς, αφορά το γεγονός ότι '' ενώ υπάρχει η ευρωπαϊκή εμπειρία, δεν έχει κερδίσει τίποτα, όπως άλλωστε ισχύει για σχεδόν όλες τις σουηδικές ομάδες που δεν τα καταφέρνουν όταν παίζουν στην ηπειρωτική Ευρώπη ''.

Μάλιστα, ο  Ολσον επισημαίνει ότι '' το Ισταντ είναι μία πόλη που είναι πεινασμένη για τίτλους και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η ομάδα της αισθάνεται καλά όταν φθάνει σε αυτό το καυτό σημείο, να διεκδικήσει ένα Κύπελλο ''. 

Η Allehanda θα καταγράφει ζωντανά σε μπλογκ της εφημερίδας, κάθε στιγμή της ευρωπαϊκής περιπέτειας της Ισταντς, από την στιγμή που η αποστολή της ομάδας της θα επιβιβασθεί στο πούλμαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης. 

Μαζί τους θα είναι ο Γιαν Ολσον, που καμαρώνει ότι είναι γουρλής, καθώς θυμάται ότι συνόδευσε την Ισταντς στην Ουγγαρία, στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Ταταμπάνια. 

Με όσα έχουν γίνει με τον κορωνοϊό, ο Ολσον...ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα για το ταξίδι στην Ελλάδα, καθώς, όχι μόνο έχει εμβολιασθεί αλλά θα περάσει και από μοριακό τεστ.

'' Η Ισταντς έχει μία πρόκληση και ταυτόχρονα μία ευκαιρία, αλλά, αναμφίβολα η ΑΕΚ είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος που συνάντησε έως τώρα στη διοργάνωση και πρέπει να αλλάξει επίπεδο η ομάδα μας ώστε να ανταποκριθεί γιατί η ελληνική ομάδα δεν είναι αποτρεπτικός αντίπαλος, αλλά, σίγουρα είναι πιο δυνατή από ότι πολλοί πιστεύουν '' υποστηρίζει ο Ολσον, ο οποίος προσθέτει ότι '' η Ελλάδα είναι μία ιστορική χώρα και είναι ευκαιρία για την Ισταντς να γράψει την δική της ιστορία ''. 


 

No comments