Βασιλειάδου: «Δεν δείξαμε όσα κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις - Να τρέξουμε περισσότερο απέναντι στον ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βασιλειάδου: «Δεν δείξαμε όσα κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις - Να τρέξουμε περισσότερο απέναντι στον ΠΑΟΚ»



Η Βέροια 2017 δεν φανέρωσε στο ματς κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας (23-22) όλα όσα δουλεύει η ομάδα στις προπονήσεις, σχολίασε στο greekhandball.com η αρχηγός του συνόλου της Ημαθίας, Αθηνά Βασιλειάδου. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα συγκεντρώνεται για τον αυριανό (09/05) τελικό του Κυπέλλου Γυναικών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα πρέπει, όπως τόνισε η ίδια, να βελτιώσει την ταχύτητα του παιχνιδιού της.

Δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που περάσαμε στον τελικό. Το σκορ δεν μας αντιπροσωπεύει. Δεν δείξαμε όσα κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι ο μόνος λόγος που είμαστε κάπως στεναχωρημένοι ως ομάδα. Δεν θα σταθώ στην διαιτησία, ούτε σε άλλους παράγοντες. 

Ο αγώνας αυτός, όμως, τελείωσε και είμαστε έτοιμες για το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ενόψει του αυριανού αγώνα θα πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα του παιχνιδιού μας, θα πρέπει να τρέξουμε περισσότερο, σίγουρα περισσότερο από σήμερα».

No comments