'' Τα καλύτερα έρχονται...Μέγας είσαι ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Τα καλύτερα έρχονται...Μέγας είσαι ! ''


Ομορφη κίνηση από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του στην εφετινή, πολύ δύσκολη από κάθε άποψη, σεζόν.

Το ευχαριστήριο του συλλόγου, είναι ένα βάλσαμο για τις θυσίες και την συμβολή όλων όσοι αναφέρονται στις παρακάτω γραμμές :      

 '' Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της για την πρώτη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελειώνουν και οι προπονήσεις...

Μία δύσκολη χρονιά,με κλειστά γήπεδα,χωρίς προπονήσεις,χωρίς πολλούς αγώνες,χωρίς θεατές,με πολλά μέτρα προφύλαξης,αλλά πάντα με αυτές τις λίγες και εκλεκτές που ζουν και αναπνέουν για να βάλουν την κόλλα στα χέρια τους,να πιάσουν την μπάλα,να ακούσουν την σφυρίχτρα και να τα δώσουν όλα για τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου στο στήθος.

Ο Σύλλογος του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών,ευχαριστεί τον προπονητή Κύρο Σαράφη για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.Ευχαριστεί τις αθλήτριες του Συλλόγου που ξεπέρασαν τον εαυτό τους αυτή τη χρονιά,είναι περήφανος για όλες και εύχεται υγεία,προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στην αρχηγό του Ελένη Αναστασίου,την Κική Τρελοπούλου,την Χρυσή Τροχίδου,την Ελίνα Τροχίδου,την Βαρβάρα Πυριτίδου,την Μαριτίνα Τομίδου,την Ιωάννα Πλιόγκα,την Αγγελίνα Πατσάνη,την Γεωργία Πέγιου,την Μαρία Ματζίρη,την Σοφία Κοτζαχρήστου και την Γεωργία Παπαφώτη.

Ευχαριστεί τον Γενικό Αρχηγό,Γιώργο Δήμτση που ήταν πάντα εκεί,την Μαρία Παρλακίδου,την Ιωάννα Παπαδοπούλου,την Δήμητρα Καραμπάση και τη Βίκη Μποζατζούδη για την τεράστια προσφορά τους και κάθε έναν που βοήθησε λίγο ή πολύ την ομάδα αυτή φέτος.

Και τέλος ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο για την στήριξή του στην Α1 κατηγορία χάντμπολ Γυναικών για ακόμη μια χρονιά!!

Υ.Γ.: Τα καλύτερα έρχονται...Μέγας είσαι!! ''.

No comments