Ολα τα πρόσωπα των τελικών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο...άχαστος Αλβανός και ο ρέκορντμαν Παλάσκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα τα πρόσωπα των τελικών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο...άχαστος Αλβανός και ο ρέκορντμαν Παλάσκας


Στους 3 τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος που έχουν γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αγωνίσθηκαν και ορισμένα από τα πρόσωπα που θα είναι και την Κυριακή στον τελικό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Βέβαια, στο τεραίν θα είναι με την ιδιότητα του αθλητή μόνο ο Τάσος Παπαδιονυσίου της ΑΕΚ και δύο συνεπώνυμοι, ο Παναγιώτης Νικολαϊδης της ΑΕΚ και ο Νίκος Νικολαϊδης του ΠΑΟΚ. Θα ήταν και ο Απόστολος Παλάσκας του ΠΑΟΚ, αλλά, θα μείνει σε ρόλο θεατή ( αν και θα είναι στο γήπεδο ) λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Εκτός αγωνιστικού χώρου, από τους φιναλίστ των προηγούμενων τελικών των δύο Δικεφάλων Αετών, θα είναι πλέον ως μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, ο Αλβανός και ο Καφφάτος. 

Χαρακτηριστικό για τον Αλβανό είναι ότι έχει παίξει σε 2 τελικούς, από 1 με κάθε ομάδα και ήταν τροπαιούχος και στις 2 περιπτώσεις.

Μάλιστα, στον τελευταίο τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είχε καταλυτική συμβολή καθώς έβαλε 9 γκολ για τους Θεσσαλονικείς και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

'' Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη δυναμική φέτος, αλλά, ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο για σπουδαία παιχνίδια και ο τελικός είναι πάντα μία ιδιαίτερη δοκιμασία, όπου και οι δύο αντίπαλοι ξεκινούν από την ίδια βάση, με τις ίδιες πιθανότητες και φυσικά όλα μπορεί να γίνουν, ειδικά αν η ομάδα μου δείξει το πρόσωπο και την δυναμική που ξέρω ότι έχει '' είπε ο Απόστολος Παλάσκας στο greekhandball.com 

Γιατί επιλέξαμε τον Παλάσκα ; Ο μεγάλος άτυχος του τελικού, ο σπουδαίος αρχηγός του ΠΑΟΚ, έχει αγωνισθεί και στους 3 προηγούμενους και θα λείψει τώρα, επειδή, πριν από λίγες ημέρες υπεβλήθη σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.

Το greekhandball.com σας θυμίζει τα πρόσωπα αυτών των τελικών : 

2012, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 25-24 ( Πάτρα )

ΠΑΟΚ ( Υετίων ) : Γουργούμης, Παλάσκας, Σαουλίδης, Κοκκώνης, Πετρίδης, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης, Κεσίδης, Σεβαστίδης, Ιωαννίδης, Αγγελόφσκι, Τσακίρης, Πίτσιος, Τσίλης.

ΑΕΚ (  Αρβανίτης  ) : Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης,  Ζαχάρης, Κουλούρης, Κόντης, Μαξίμοβιτς, Γιαννόπουλος, Βακάλης, Ασσαρίδης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Κοκολοδημητράκης. 


2013, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 27-23 ( Κέρκυρα )

ΑΕΚ ( Αρβανίτης  ) :  Καφφάτος, Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Τσακνής, Μπαλωμένος, Σύγγαρης, Οικονόμου, Αλβανός, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Χερουβείμ, Κουρέτα, Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ ( Υετίων ) : Γουργούμης, Ζάγκας, Παλάσκας, Πίτσιος, Β.Αποστολίδης, Π.Αποστολίδης, Κοκκώνης, Ορφανουδάκης, Πετρίδης, Ιωαννίδης, Περβανάς, Τσακίρης, Τσάτσος, Καράγγελος, Τσίλης, Σεβαστίδης. 


2015, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 27-29 ( Θεσσαλονίκη-κλειστό ΠΑΟΚ )

ΑΕΚ ( Αρβανίτης ) : Φίλιππας, Μπακαούκας, Ακριδόπουλος, Νικολαϊδης, Δημοσθένους, Τσιλιμπάρης, Γεωργιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Πλεχ, Χ. Παπαδόπουλος, Γ.Παπαδόπουλος, Κολιούλης, Τσαούσης, Κατσίκης, Μπάλας, Ξηρός.

ΠΑΟΚ ( Γεωργιάδης  ) :  Γουργούμης, Παλάσκας, Ζάγκας, Νικολαϊδης, Τσαμουρίδης, Ιωαννίδης, Τσίλης, Μπουκοβίνας, Αλβανός, Β.Κεσίδης, Ε.Κεσίδης, Κωστακίδης, Τσακίρης,  Τσεσμετζίδης, Κοκκώνης, Πετρίδης.


No comments