'' Μας ακολουθεί η βαριά ιστορία...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μας ακολουθεί η βαριά ιστορία...''

 

Ο Κώστας Τούτσης, προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, που διαχρονικά έχει συνδέσει το όνομα του με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο ( η ιστορία δεν παραγράφεται, αντίθετα, διαιωνίζεται πάντα με τον κατάλληλο σεβασμό ) είπε στο greekhandball.com,  για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ :

'' Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για το γεγονός ότι επιστρέφουμε σε ένα φάϊναλ φορ. Για τους περισσότερους νεαρούς παίκτες μας, θα είναι πολύ καλή η εμπειρία που θα αποκομίσουν, θα συμβάλλει στην εξέλιξη τους και θα τους προσφέρει έξτρα κίνητρο. Είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά, εμείς θα προσπαθήσουμε με σοβαρότητα. Δεν θα φοβηθούμε αυτή την πρόκληση και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από τη διαδικασία. Ξέρουμε που υπερισχύει ο ΠΑΟΚ και σε ποιά σημεία εμείς. Το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα κρίθηκε από ένα ριμπάουντ και στο τέλος χάσαμε με 2 γκολ διαφορά ενώ το δεύτερο δεν το αξιολογώ ως βαρόμετρο, για διάφορους λόγους. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό. Η ιστορία της ομάδας μας είναι πάρα πολύ βαριά και μας ακολουθεί όλους, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα. Πρόκειται για δύο φανέλες με ειδικό βάρος. Ισορροπημένη αναμέτρηση, σίγουρα με τον Φίλιππο να έχει μεγαλύτερη χαντμπολική ιστορία, αλλά και τον ΠΑΟΚ να απαιτεί τον σεβασμό. Ολα αυτά, την ώρα του αγώνα, εντέλει μπορεί να μη μετρούν πολύ. Σημασία έχει ποιός το θέλει περισσότερο και εμείς θα ετοιμάσουμε σωματικά και ψυχικά τους παίκτες ώστε να αντιμετωπίσουν το βάρος ενός ημιτελικού ''. 

Ο Φίλιππος θα είναι πλήρης στον ημιτελικό. Στην Κοζάνη θα μετακινηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς άλλωστε η απόσταση από την Βέροια είναι κοντινή και έτσι θα διευκολυνθούν και οι εργαζόμενοι όπως και οι μαθητές-φοιτητές αθλητές της ομάδας.

Το 2016 ο Φίλιππος Βέροιας κατέκτησε το νταμπλ. Τότε προπονητής για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν ήταν ο Κώστας Τούτσης και στη συνέχεια ανέλαβε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Χρειάσθηκε να περιμένει 4 χρόνια ο '' Βασιλιάς '' ώστε να επιστρέψει στη διεκδίκηση μίας διάκρισης, στο υψηλότερο επίπεδο διοργάνωσης.

Αλλά, έστω και αν έχασε τα σκήπτρα, πάντα, διατηρεί την αίγλη.



No comments