Πελεκίδης: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να πάρουμε το Κύπελλο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να πάρουμε το Κύπελλο»

Ό,τι είναι εφικτό, για να κατακτηθεί το Κύπελλο Γυναικών, θα κάνει ο ΠΑΟΚ, επεσήμανε ο προπονητής του, Δημήτρης Πελεκίδης, μετά την επικράτηση (25-30) κόντρα στην Νέα Ιωνία. Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά υπογράμμισε, επιπλέον, πως η ομάδα που ήταν πιο συγκεντρωμένη, στον χρόνο που χρειάστηκε, πήρε το ματς.

Ανέφερε: «Σε όλα τα ματς ειδικά σε αυτές τις διοργανώσεις δεν υπάρχουν φαβορί. Μην κρυβόμαστε. Είναι ματς που αν δεν είσαι σε καλή μέρα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Η Nέα Ιωνία ήταν πάρα πολύ καλή. Το γυρίσαμε, περάσαμε μπροστά, το ξαναγυρίσαμε. Κάναμε κάποια λάθη που μας στέρησαν την νίκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Το θέμα είναι το αποτέλεσμα και το κατά πόσο η ομάδα στο τάιμινγκ που χρειάστηκε ήταν συγκεντρωμένη πήρε το ματς και πήγε στον τελικό. Δεν παίζει ρόλο αν έγινε στην παράταση. 

Αύριο το ματς με τη Βέροια είναι 50-50, ανοιχτό παιχνίδι. Η ομάδα που θα είναι πιο πειθαρχημένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τον τελικό. Παρόλο που παίξαμε δύο παρατάσεις θα είμαστε όπως πρέπει, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να πάρουμε το Κύπελλο».

No comments