'' Ετοιμαζόμαστε με ηρεμία για την μεγάλη στιγμή...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ετοιμαζόμαστε με ηρεμία για την μεγάλη στιγμή...''

 


Ξεκούραση το πρωϊ, παρακολούθηση βίντεο σε δύο σκέλη ( επίθεση νωρίτερα και άμυνα πριν από λίγο ), προπόνηση προσαρμοσμένη στον αντίπαλο ( Ισταντς ) στις 8 μ.μ. και αξιολόγηση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται παίκτες της ΑΕΚ που έχουν...αναμνηστικά από τον πρώτο τελικό.

Αυτό είναι το σημερινό πρόγραμμα της Ενωσης, με τον προπονητή της Δημήτρη Δημητρούλια να τοποθετείται προς το greekhandball.com για τον Κυριακάτικο τελικό στη Χαλκίδα : 

'' Αναλύουμε τον αντίπαλο μας και προσπαθούμε ώστε να είναι έτοιμη και πνευματικά η ομάδα, να βρεθεί στο κατάλληλο σημείο και να είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή, με το μικρότερο δυνατό στρες, που δεν θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει. Σίγουρα, οι δύο ομάδες έχουμε ακόμα κάποια χαρτιά να δείξουμε, περιμένω για παράδειγμα ότι η Ισταντς θα παίξει σε αρκετές περιπτώσεις με 7 παίκτες στην επίθεση, χωρίς τερματοφύλακα δηλαδή, κάτι που έκανε μία φορά στον πρώτο τελικό, αλλά, θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Είμαστε φαβορί,  το αισθάνομαι, αλλά σε κανέναν μας αυτό δεν είναι βάρος. Είμαστε ήρεμοι, μαζεύουμε ενέργεια και ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη στιγμή ''.

No comments