Το ( μοναδικό ) ραντεβού με την ιστορία περιμένει τον Αλέξη... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ( μοναδικό ) ραντεβού με την ιστορία περιμένει τον Αλέξη...

 


Ο Αλέξης Αλβανός, ο σούπερ αθλητής του ελληνικού χάντμπολ, με τα 7 Πρωταθλήματα και τα 7 Κύπελλα στο ενεργητικό του, ο 41χρονος σήμερα συνεργάτης του Δημήτρη Δημητρούλια στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, θα έχει έναν παραπάνω λόγο να κοιτά με το βλέμα της προσμονής για την  νίκη και με  '' μάτι που γυαλίζει '', προς το τρόπαιο, το βράδυ της Κυριακής, στον τελικό Ισταντς-ΑΕΚ.

Ποτέ δεν έβαλε το '' εγώ '' πάνω από το '' εμείς '' στις τοποθετήσεις του, αλλά, είναι ανθρώπινο να σκέφτεται ότι θέλει να σηκώσει το EHF European Cup, ώστε να περάσει στην ιστορία για ακόμα έναν, σπουδαίο, λόγο.

Ποτέ έως τώρα, ένας Ελληνας  στο χάντμπολ, δεν έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Τώρα, έχει αυτή την ευκαιρία, καθώς, ήδη, τη σεζόν 2008-2009 πανηγύρισε ως παίκτης με την γερμανική Γκούμερσμπαχ το EHF Cup.

Και ποιόν είχε νικήσει και στους δύο τελικούς, τότε, ο Αλβανός ; 

Την Γκορένιε, την οποία απέκλεισε η ΑΕΚ ώστε να πάει στον τελικό.

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο...

Στην εξέδρα θα είναι την Κυριακή η σύζυγος του Αλέξη, Νόνη και τα παιδιά τους, η 14χρονη Χριστίνα και ο 11χρονος Θοδωρής.

Και ο Αλέξης θα θέλει να γυρίσει προς το μέρος τους, να τους χαρίσει, για την υπομονή και την αγάπη τους, αυτή την επιτυχία.

Αν και όπως είπε στο greekhandball.com,  προτιμότερο για τον ίδιο είναι να αναφέρεται στην προσπάθεια του συνόλου : '' Από την αρχή της σεζόν, θέσαμε αυτόν τον στόχο και φθάσαμε να τον διεκδικούμε με αξιώσεις, μετά από μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Με όλα όσα περάσαμε, τώρα το μομέντουμ είναι δικό μας, γιατί θεωρώ ότι αξίζουμε να το πάρουμε. Θέλω να τα καταφέρουμε, όχι γιατί  θα περάσω στην ιστορία, αλλά, πρωτίστως για τον πρόεδρο κ.Παπασταμάτη που έκανε απίστευτη προσπάθεια ώστε να φθάσουμε εδώ, όπως και για την ΑΕΚ και τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα. Οταν χαρούν εκείνοι, θα χαίρομαι και εγώ, όχι για την προσωπική μου επιτυχία, αλλά, επειδή εκείνοι θα είναι ευτυχισμένοι και δικαιωμένοι....''.              

No comments