Σπυριδοπούλου: «Για εμάς είμαστε νικήτριες...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπυριδοπούλου: «Για εμάς είμαστε νικήτριες...»

Η Αναγέννηση Άρτας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Βέροια 2017, δήλωσε στο greekhandball.com η αθλήτρια της ομάδας και πρώτη σκόρερ (7 τέρματα) του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Γυναικών, Κυριακή Σπυριδοπούλου, η οποία πρόσθεσε πως αν και η Αναγέννηση, που ταξίδεψε αυθημερόν στην Αθήνα, ηττήθηκε (23-22), τα μέλη του συνόλου αισθάνονται πως νίκησαν. Και αυτό χάρη στο γεγονός ότι η ομάδα ήταν απροπόνητη και παρουσιάστηκε, επίσης, με μόλις 13 παίκτριες.

Ανέφερε: «Είμαστε σχεδόν απροπόνητες, δεν έχουμε επίσης βάθος στο ρόστερ, παρουσιαστήκαμε με μόλις 13 παίκτριες, όμως βάλαμε τα δυνατά μας. Είναι τιμή για εμάς, προσπαθήσαμε πολύ. Για εμάς είμαστε νικήτριες, αν και πολύ θα θέλαμε να συμμετάσχουμε στον τελικό. 

Όσον αφορά στην απόδοσή μου, είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν είναι η βασική μου θέση αυτή της δεξιάς εξτρέμ, κανονικά αγωνίζομαι ως περιφερειακή, όμως υπακούω στις ανάγκες της ομάδας και στις οδηγίες του προπονητή μου. Μακάρι να ανοικοδομηθεί η ομάδα μας, έχουμε δυνατότητες ως παίκτριες και με ενίσχυση μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, μας αξίζει κάτι καλύτερο.

Ας δούμε ένα ωραίο ματς στον τελικό...».

No comments