Μια νίκη μακριά από το να στεφθεί Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μια νίκη μακριά από το να στεφθεί Πρωταθλήτρια η Ανόρθωση

Μια νίκη μακριά από το πρώτο Πρωτάθλημα της ιστορίας της βρίσκεται η Ανόρθωση, καθώς χθες (16/05) το βράδυ επικράτησε άνετα με 29-20 του Παρνασσού Στροβόλου, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος χάντμπολ ΟΠΑΠ Ανδρών, η οποία ξεκίνησε από το «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης Αμμοχώστου». Στο ημίχρονο η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με 14-10.

Η Ανόρθωση προηγείται με 4-0 στις νίκες στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις (σ.σ. μετέφερε το 3-0 από τις δύο πρώτες φάσεις του Πρωταθλήματος) και με νίκη την Πέμπτη (20/5, 19:30), στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο, θα πανηγυρίσει το Πρωτάθλημα.

Πλέον η αποστολή της ομάδας του Παρνασσού καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη αφού για να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή που κατέχει από το 2019 – πέρυσι δεν ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα – πρέπει να νικήσει πέντε διαδοχικές φορές την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα. Την τρέχουσα σεζόν, σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στην Ανόρθωση, μετράει πέντε ήττες (τέσσερις στο Πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο) και μια ισοπαλία.

No comments