Ο δρόμος στο εξωτερικό, το μετάλλιο του Μπόσκου και η αντικειμενική παραδοχή.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο δρόμος στο εξωτερικό, το μετάλλιο του Μπόσκου και η αντικειμενική παραδοχή....


Δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας τους, επί του Ιωνικού Ν.Φ., ο προπονητής του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης και ο διεθνής αθλητής Θοδωρής Μπόσκος ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων Μάκης Παπακώστας αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που βίωσε με τους παίκτες του.

Γιώργος Χαλκίδης : ''  Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, σε έναν αγώνα ψυχολογίας, καθώς, την Τρίτη θα παίξουμε πάλι με τον Ιωνικό στο Κύπελλο. Ισως θα έπρεπε να είχαμε δεχθεί 2-3 γκολ λιγότερα και να είχαμε κάποιες μπαλιές παραπάνω από τους τερματοφύλακες, αλλά, δε στέκομαι σε αυτά. Για τη συνέχεια και την διεκδίκηση τίτλου, η ΑΕΚ έχει γεμάτο ρόστερ και ξεκάθαρο πλεονέκτημα, όμως, ο Διομήδης βασίζεται σε νεανικό σύνολο και θα κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί 2 παιδιά που προπονώ τα 2 τελευταία χρόνια, κάνουν το βήμα στο εξωτερικό σε ένα παραδοσιακό πρωτάθλημα και μία παραδοσιακή ομάδα, στην Ισπανία. Εχουν μία ξεκάθαρη ευκαιρία ώστε να εξελιχθούν ενώ μπορούν και άλλα παιδιά από τον Διομήδη και γενικότερα από το ελληνικό χάντμπολ να τους ακολουθήσουν, στο εξωτερικό. Υπάρχει πολύ ταλέντο ''.

Θοδωρής Μπόσκος : '' Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο στην καρδιά και ελπίζω να τα καταφέρουμε με τον Διομήδη. Μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προέχει ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ιωνικό. Σήμερα παίξαμε και για το ψυχολογικό κομμάτι, ώστε να έχουμε πιο εύκολη αποστολή την Τρίτη, με τον ίδιο αντίπαλο ''. 

Μάκης Παπακώστας : '' Η αποστολή μας ήταν δύσκολη, αλλά, μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω κρούσματος  έγινε ακόμα πιο δύσκολη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα μας, τηρουμένων των αναλογιών. Αφήνουμε πίσω μας μία πάρα πολύ περίεργη χρονιά, το ζητούμενο είναι ότι γλυτώσαμε από σοβαρούς τραυματισμούς ''. 

No comments