Η συγκίνηση του δημιουργού... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συγκίνηση του δημιουργού...

 


Ο Δημήτρης Χασεκίδης, ο άνθρωπος που δημιούργησε το 2007 το τμήμα χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, ο Γενικός Αρχηγός και ουσιαστικά η '' ψυχή '' μα και το '' μυαλό '' του Κυπελλούχου Ελλάδας 2021, δεν είχε λόγο να κρύψει την, αυθόρμητη, συγκίνηση του σε μία κουβέντα με φίλο του μετά την απονομή, τότε που το τεραίν στον Κορυδαλλό είχε αδειάσει, τα φώτα έσβηναν σιγά σιγά, αλλά, οι ζωντανές αναμνήσεις είχαν ήδη δημιουργήσει παρακαταθήκη και φλόγιζαν ήδη καρδιά και μυαλό...

Οποιος έχει βρεθεί στη θέση του, καταλαβαίνει γιατί σε τέτοιες στιγμές τα μάτια υγραίνονται και τα συναισθήματα δεν αφήνουν να βγούν λόγια από το στόμα...

Για τον Δημήτρη Χασεκίδη, τα παιδιά του είναι 3. 

Κοντά στην 9χρονη Κυριακή και την 6χρονη Ελένη είναι και το 14χρονο χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ, που έφθασε στον τίτλο νούμερο 8.

Αλλά, προς τιμήν του, προτιμά να μιλά για το '' εμείς '' και όχι για το '' εγώ ''...

'' Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και  στα κορίτσια μας για την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου σε μία φοβερά δύσκολη σεζόν, στην οποία στόχος είναι το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ, μετά την ευρωπαϊκή πορεία μας '' είπε στο greekhandball.com  o Δημήτρης Χασεκίδης. Και πρόσθεσε :

'' Μακάρι να κερδίζει πάντα ο καλύτερος, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ σε αυτόν τον τελικό. Είναι μία μεγάλη και ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν. Και πρωτίστως τον Ιβάν Σαββίδη που είναι κοντά μας όσο κανείς άλλος. Καθοριστική η αρωγή του προέδρου του ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και πολύτιμη η συμβολή του μεγάλου χορηγού μας Αντώνη Τσαλόπουλου. Συνεχίζουμε με όρεξη και διάθεση. Με την ευχή να πάει μπροστά το χάντμπολ στην Ελλάδα, με υγεία για εμάς και όλους τους αντιπάλους μας στο γήπεδο, επιτυχίες για τις ομάδες, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, στην ΟΧΕ, στον Δήμο Κορυδαλλού για την άψογη διοργάνωση του Final 4. Συνεχίζουμε την δουλειά για την πρόοδο του τμήματος και του ΠΑΟΚ ''.         

No comments