Δικαίωση για την ΑΕΚ που πέταξε στα ουράνια και πήρε το Κύπελλο Ευρώπης στη Νέα Φιλαδέλφεια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δικαίωση για την ΑΕΚ που πέταξε στα ουράνια και πήρε το Κύπελλο Ευρώπης στη Νέα Φιλαδέλφεια !

 



Η ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης και οι φίλοι της συγκινημένοι και μαζί ...τρελαμένοι στον έβδομο ουρανό, με το όνειρο των Ενωσιτών για έναν ευρωπαϊκό τίτλο  να γίνεται πραγματικότητα, χάρη στην σπουδαία επιτυχία της ομάδας χάντμπολ που κατέκτησε το EHF European Cup μετά τη νίκη της  επί της Ισταντς με 24-20  στον δεύτερο τελικό που ολοκληρώθηκε μόλις τώρα στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Στον πρώτο τελικό με τους Σουηδούς, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 30-26 και απόψε όχι μόνο κράτησε την διαφορά με την οποία είχε επιβληθεί, αλλά, έφθασε και σε δεύτερη νίκη.

Αυτός είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος στην ιστορία του χάντμπολ της ΑΕΚ ( και τέταρτος στα 97 χρόνια της ιστορίας όλου του συλλόγου, σε όλα τα αθλήματα ), με την σπουδαία ομάδα που δημιούργησε και στήριξε με όραμα, πείσμα, σταθερότητα και ψυχραιμία ο διοικητικός ηγέτης της και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Σταμάτης Παπασταμάτης να πετυχαίνει τον στόχο που από την αρχή της σεζόν είχε θέσει, ξεπερνώντας τα ( πολλά ) προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

'' Είναι τρελός ο Πρόεδρος '' φώναζαν επευφημώντας τον οι Ενωσίτες !

Δικαίωση για την ΑΕΚ και την επιμονή αλλά και την υπομονή της, που έφθασε στον δεύτερο τίτλο της σεζόν καθώς έχει ήδη πάρει και το Κύπελλο Ελλάδος και φιλοδοξεί, με το πρωτάθλημα, να φθάσει στο τρεμπλ !

Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας περνά για ακόμα ένα λόγο στο πάνθεον του ελληνικού χάντμπολ, καθώς, πανηγύρισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ευρωπαϊκό τίτλο ενώ τον προηγούμενο τον είχε κερδίσει με τον Διομήδη Αργους.

Το ελληνικό χάντμπολ έχει πάρει μόλις 2 τίτλους στα Κύπελλα Ευρώπης και τους δύο με ομάδες που καθοδήγησε από τον πάγκο ο Δημητρούλιας, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε από το κοινό της ΑΕΚ.

No comments