Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ - Ίσταντς! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναβλήθηκε ο τελικός ΑΕΚ - Ίσταντς!

Ο πρώτος τελικός για το EHF European Cup, ΑΕΚ - Ίσταντς, αναβλήθηκε! Στην σουηδική ομάδα παρουσιάστηκαν κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να μην τής επιτρέπεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη (15/05, 19:00) σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Ένωσης, η οποία θα λάβει χώρα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, «Νίκος Γκάλης» και η οποία έχει συμφωνηθεί να προβληθεί από την Cosmote TV, η είδηση από την Σουηδία οδήγησε την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στην απόφαση να καθυστερήσει τον πρώτο τελικό, που θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. Βεβαίως, το γεγονός αυτό επηρεάζει, όπως είναι προφανές, και τον δεύτερο τελικό, που θα λάμβανε χώρα το επόμενο Σάββατο (22/05) και ο οποίος θα πρέπει επίσης να μεταφερθεί. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα που βρέθηκε στην αποστολή της Ystads IF, η αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου κόντρα στη σουηδική ομάδα στα πλαίσια του 1ου Τελικού του EHF European Cup (15/05, 19:00) αναβάλλεται, μετά από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο Τελικών. Περαιτέρω ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μόλις υπάρξουν σχετικές πληροφορίες».

No comments