Με θέληση και πίστη στην πόλη του Χριστού... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με θέληση και πίστη στην πόλη του Χριστού...

 


Η Εθνική μας ομάδα πετά στις 2.25 μ.μ. για το Παρίσι ( πτήση AF 1533 ) με αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή ( αν και δε συνηθίζει να ηγείται αποστολών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ), σε μία κίνηση συμβολισμού όσο και έκφρασης πίστης στην πρόκριση, που είναι πολύ δύσκολη, αλλά, όχι ακατόρθωτη.
'' Σηματοδοτεί αυτή η παρουσία την θέληση να στηρίξω την ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει '' σχολίασε ο Κώστας Γκαντής ερωτηθείς από το greekhandball.com. 
Τα 23 μέλη της αποστολής της Ελλάδας θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο, κοντά στο γήπεδο ( το '' Ρομπέρ Ουμπρόν '', το οποίο πήρε το όνομα του από τον περίφημο Γάλλο ποδηλάτη που απεβίωσε το 1989 σε ηλικία 76 ετών και καταγόταν από χωριό γειτονικό με το Κρετέϊγ, όπου θα παίξει η Εθνική μας )  ) 
Στις 8.30 μ.μ. θα γίνει προπόνηση ενώ το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, το τεχνικό μίτινγκ προγραμματίσθηκε στις 11 π.μ.   και 11-12 μ.μ. το γήπεδο θα είναι στη διάθεση της Εθνικής μας, για χαλάρωμα.
Το ματς θα αρχίσει στις 7 μ.μ.   
Συγκυριακά, η Εθνική μας θα παίξει ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, στην πόλη ( Κρετέϊγ ) που ετυμολογικά προσδιορίζεται σύμφωνα με τις πλέον παραδοσιακές αναφορές ότι πήρε το όνομα της ( Cristoilum είναι η ρίζα της ονομασίας )  από τον Ιησού Χριστό ( Christ ), καθώς, ήταν  από τα πρώτα  σημεία στην Γαλλία όπου παρουσιάσθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν Χριστιανοί.  

No comments