Μία ομάδα-μία οικογένεια στην Βέροια 2017, τα νέα για την Καμπόϊμ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία ομάδα-μία οικογένεια στην Βέροια 2017, τα νέα για την Καμπόϊμ


Ομορφες στιγμές για την ομάδα της Βέροιας 2017, καθώς, με οικοδεσπότη τον προπονητή της Τεό Παυλίδη ( που ...επιμελήθηκε στη ψησταριά του, με επιτυχία και φροντίδα τις εύγευστες πρώτες ύλες της Φάρμας Χασιώτη ), γευμάτισε σαν μία αγαπημένη οικογένεια, που απολαμβάνει την ζωή και το χάντμπολ.

Το γεγονός ότι αυτή η κίνηση έγινε λίγα 24ωρα μετά από την βαριά ( σε έκταση σκορ ) εντός έδρας ήττα της Βέροιας 2017 από τον ΠΑΟΚ, είναι αξιομνημόνευτο και απόλυτα θετικό για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις στιγμές η ομάδα της Ημαθίας, καθώς, χωρίς υπομονή τίποτα δεν γίνεται στον αθλητισμό.

Φαγητό, ποτό, τραγούδι, χορός για την Βέροια 2017 που θα ανταμώσει ξανά, σε τέτοια συνθήκη, με την πρώτη ευκαιρία καθώς φαίνεται ότι απολαμβάνει τις έντονες συγκινήσεις εντός και εκτός γηπέδου.

Σύσσωμη η ομάδα, με καλή διάθεση και χαμόγελα ήταν στο σπίτι του Τεό Παυλίδη, που θα πρέπει σαν '' πατέρας '' όλων των αθλητριών του, να χάρηκε όπως και ο Πρόεδρος Γιάννης Χασιώτης, βλέποντας την Βραζιλιάνα γκολκίπερ Καμπόϊμ να αναθαρρεί από αυτή την ατμόσφαιρα, μέσα στην αγωνία για τον τραυματισμό της στο γόνατο, στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Η Καμπόϊμ υπεβλήθη την Δευτέρα σε μαγνητική, όμως, όπως αποδείχθηκε, ακόμα δεν είναι ώριμες οι συνθήκες ώστε να υπάρξει απολύτως σαφής ιατρική γνωμάτευση και έτσι θα χρειασθεί να γίνει επαναληπτική μαγνητική για την αθλήτρια, σε μία εβδομάδα, με την Βέροια 2017, ωστόσο, να είναι στο πλευρό της με κάθε τρόπο.


No comments