Αύριο (15/05) το Σαλαμίνα - ΑΕΚ, στο οποίο θα «κλείσει» την μεγάλη καριέρα του ο Χριστόφορος Μπακαούκας / Αναβλήθηκε το Φαίακας Κέρκυρας-Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο (15/05) το Σαλαμίνα - ΑΕΚ, στο οποίο θα «κλείσει» την μεγάλη καριέρα του ο Χριστόφορος Μπακαούκας / Αναβλήθηκε το Φαίακας Κέρκυρας-Πυλαία


Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ίσταντς, που ήταν προγραμματισμένος για αύριο (15/05) στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ αναβλήθηκε και έτσι η Ένωση, που είχε ρεπό από το Πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει αύριο (18:00) εκτός έδρας την Σαλαμίνα, η οποία θα αγωνιζόταν για την 14η αγωνιστική της Handball Premier κόντρα στον Ολυμπιακό, που όμως έχει αποχωρήσει, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό θα είναι, μάλιστα, το τελευταίο ματς του 43χρονου αθλητή της Σαλαμίνας και πρώην εμβληματικού παίκτη της ΑΕΚ, Χριστόφορου Μπακαούκα, στο ελληνικό χάντμπολ. Ο Μπακαούκας, που θα έχει την τύχη να «κλείσει» την σπουδαία καριέρα του, στην γενέτειρά του, απέναντι στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε, στην οποία αγαπήθηκε και με την οποία είναι συναισθηματικά δεμένος, θα ακολουθήσει στην συνέχεια προπονητική πορεία. Οι πληροφορίες του greekhandball.com αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνηθεί να αναλάβει προπονητής στην ανδρική ομάδα της Σαλαμίνας, καθώς επίσης και να κατευθύνει ηλικιακά τμήματα των νησιωτών.

Σημειώνεται ότι, όπως είχε ενημερώσει από χθες (13/05, δείτε εδώ) το greekhandball.com, το παιχνίδι, Φαίακας Κέρκυρας - Πυλαία, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους νησιώτες.

No comments