Τέλος στην καριέρα του στην Εθνική Αυστρίας έβαλε ο Τόμας Μπάουερ μετά από 14 χρόνια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος στην καριέρα του στην Εθνική Αυστρίας έβαλε ο Τόμας Μπάουερ μετά από 14 χρόνια

Τέλος στην καριέρα του στην Εθνική Αυστρίας, πριν από την τελική φάση του EURO 2022, στο οποίο θα λάβει μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, έβαλε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τόμας Μπάουερ. Ο 35χρονος γκολκίπερ υπηρέτησε το εθνόσημο για 14 χρόνια και κατέγραψε 165 εμφανίσεις. 

«Ήμουν πάντα περήφανος, όταν φορούσα την φανέλα με το εθνόσημο. Έλαβα αυτή την απόφαση, μετά από προσεκτική εξέταση», τόνισε ο Αυστριακός αθλητής της Ένωσης.

Ο Μπάουερ έλαβε μέρος σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχε η Αυστρία, από το ντεμπούτο του την 1η Ιουνίου του 2007. «Ο Τόμας ήταν ένα πολύ σημαντικό συστατικό στην αυστριακή Εθνική ομάδα εδώ και χρόνια και χάρη στα κατορθώματά του συνέβαλε στην άνοδο του συνόλου», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αυστρίας, Πατρίκ Φόλσερ. 

«Όλοι γνωρίζουν ότι είμαι σε εξαιρετική φόρμα και ελπίζω πως θα είμαι επαγγελματίας παίκτης για ακόμα 10 χρόνια. Τι θα γίνει σε λίγα χρόνια, κανείς δεν ξέρει», επεσήμανε ακόμα ο Μπάουερ αφήνοντας έτσι ένα... παραθυράκι ανοικτό σχετικά με το μέλλον ενδεχομένως και αναφορικά με την Εθνική του ομάδα.

No comments