Προβολή από το μέλλον το Webinar ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προβολή από το μέλλον το Webinar !

  


Ολοκληρωθήκαν οι εργασίες της  Διαδικτυακής Επιστημονικής Διημερίδας  Χειροσφαίρισης, με τίτλο « Η Επιστήμη στη Χειροσφαίριση»  που διοργανώθηκε από τον Τομέα Αθλημάτων του ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ και από τον Τομέα Αθλοπαιδιών του ΣΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ.

 Συνολικά ενεγράφησαν για να παρακολουθήσουν τη διημερίδα 305 άτομα. Την πρώτη ημέρα παρακολουθήσαν 188 άτομα και την δεύτερη 158 άτομα.

 Όσον αφορά το κομμάτι των παρουσιάσεων συνολικά 26 ομιλητές  παρουσίασαν, τις μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές τους, όπως και μελέτες σχετικές με τις θεματικές ενότητες της διημερίδας. Ακόμη οργανώθηκαν και δύο στρογγυλές τράπεζες. 

Στην πρώτη με θέμα  « Μοντέλο ανάπτυξης ενός αθλήματος» συμμετείχαν οι κ.κ. Μεταξάς (ποδόσφαιρο), Γιαννουρής (υδατοσφαίριση), Σταυρόπουλος (καλαθοσφαίριση), και στη δεύτερη « Η Χειροσφαίριση στη μετα COVID εποχή» οι κ.κ. Βασιλειάδου (ΠΣΑΧ), Σκάρλος (ΣΥΠΧΕ) και Σταματιάδης (ΟΧΕ) με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και προτάσεις. 

Στο τέλος των εργασιών της διημερίδας ευχή όλων ήταν η επόμενη να γίνει δια ζώσης και χωρίς τους περιορισμούς που θέτει η πανδημία. 

Η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση της διημερίδας και την παρακολούθησαν  και να υποσχεθεί ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να επαναληφθεί,  καθώς απετέλεσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για μία επιστημονική προσέγγιση της Χειροσφαίρισης.  

Ευχές για καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους!


No comments