Παπαντωνόπουλος στο greekhandball.com: «Η Αντεμάρ Λεόν είναι η καλύτερη επιλογή, που θα μπορούσα να κάνω, είμαι πολύ χαρούμενος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαντωνόπουλος στο greekhandball.com: «Η Αντεμάρ Λεόν είναι η καλύτερη επιλογή, που θα μπορούσα να κάνω, είμαι πολύ χαρούμενος»


Πολύ μεγάλη χαρακτήρισε σε δηλώσεις του στο greekhandball.com την πρόκληση της μεταγραφής του στην ισπανική, Αντεμάρ Λεό, ο πρώην πια τερματοφύλακας του Διομήδη Άργους, Πάνος Παπαντωνόπουλος. Ο 20χρονος αθλητής υπέγραψε πριν από τρεις ημέρες τριετές συμβόλαιο.

Ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κλείσω μεταγραφή σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Αντεμάρ. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, το Πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό και ανταγωνιστικό. 

Έχω υπογράψει για τρία χρόνια με την ομάδα της Λεόν. Η επαφή έγινε με τον μάνατζερ μου Λούκα Ντάσεβιτς. Δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Στην ηλικία που είμαι πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή, που θα μπορούσα να κάνω και έτσι συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Υπέγραψα πριν από τρεις ημέρες».

Τόνισε, ακόμα, στο greekhandball.com: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διομήδη Άργους για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα στην ομάδα και ανδρώθηκα. Τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχω συνεργαστεί, γιατί όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους, για να φτάσω σε αυτή την μεταγραφή και την διοίκηση τις ομάδας. Και βέβαια τον μάνατζέρ μου, Λούκα Ντάσεβιτς, που πίστεψε σ' εμένα και βρήκε αυτή την πρόκληση στην καριέρα μου. Και σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω, ακόμα, τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζουν».

No comments