Τι θα συναντήσει ο Παπαντωνόπουλος στην Αντεμάρ Λεόν και η εμπλοκή του Ουγκάλντε, τον οποίο συμβουλεύτηκε ο Καντένας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι θα συναντήσει ο Παπαντωνόπουλος στην Αντεμάρ Λεόν και η εμπλοκή του Ουγκάλντε, τον οποίο συμβουλεύτηκε ο Καντένας


Στην μεταγραφή του Πάνου Παπαντωνόπουλου στην Αντεμάρ Λεόν αναφέρθηκε η ισπανική αθλητική εφημερίδα, Μάρκα, μέσω της ιστοσελίδας της (δείτε εδώ). 

Ο 20χρονος τερματοφύλακας που μετακινήθηκε από τους «Λύκους» του Διομήδη Άργους στα «Λιοντάρια» της Αντεμάρ είναι ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία της ομάδας, από την οποία αποκτήθηκαν επιπλέον ο Βραζιλιάνος πίβοτ, Γκιγιέρμε Μπόρχες και ο Σέρβος αριστερός ίντερ, Μάρκο Μιλοσάβλιεβιτς, αμφότεροι 22 ετών. Όλοι τους υπέγραψαν συμβόλαιο έως το 2024.

Ο Παπαντωνόπουλος, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Μάρκα, θα είναι ο αντικαταστάτης του Κροάτη, Ντίνο Σλάβιτς, που έχει υπογράψει στην RK Ζάγκρεμπ και στην Αντεμάρ Λεόν θα ανταγωνιστεί τον Αλγερινό, Καλίφα Γκεντμπάνε. 

Το δημοσίευμα επισημαίνει επιπλέον ότι το σύνολο του τεχνικού, Μανόλο Καντένας, βασίζεται σ' ένα νέο πρότζεκτ, νεανικής ομάδας με περιορισμένο μπάτζετ. 

Σημειώνεται πως ο Καντένας ήταν προπονητής του επίσης Ισπανού παίκτη της ΑΕΚ, Κριστιάν Ουγκάλντε, στην Μπαρτσελόνα και στην Εθνική Ισπανίας και ο 65χρονος συμβουλεύτηκε τον 33χρονο σταρ της Ένωσης, πριν αποφασίσει η ομάδα να προσφέρει συμβόλαιο στον Παπαντωνόπουλο. 

No comments