Η αποστολή της Ανόρθωσης και η... διαδρομή έως την πόλη Ίσταντ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποστολή της Ανόρθωσης και η... διαδρομή έως την πόλη Ίσταντ


Την φωτογραφία εξασφάλισε το greekhandball.com


Σήμερα (23/04) το πρωί αφίχθη στην πόλη Ίσταντ της Σουηδίας η αποστολή της Ανόρθωσης. Οι Κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν αύριο (24/04, 16:00) την Ίσταντς, στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, για τα ημιτελικά του EHF European Cup. Η κυπριακή ομάδα θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, 26-24, από την πρώτη αναμέτρηση, με σκοπό να προκριθεί στους τελικούς της διοργάνωσης.

Η Ανόρθωση, που θα προπονηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ταξίδεψε από το νησί της νοτιοανατολικής Μεσογείου στην Φρανκφούρτη (Γερμανία) και από εκεί επίσης αεροπορικώς στην Κοπενχάγη (Δανία). Στην συνέχεια, ταξίδεψε οδικώς, μέσω γέφυρας που συνδέει την Δανία με την Σουηδία και η οποία βρίσκεται στο πλάι του αεροδρομίου της δανέζικης πρωτεύουσας, στην παραθαλάσσια πόλη Ίσταντ, στο νότιο άκρο της Σουηδίας.  

Η αποστολή της Ανόρθωσης αποτελείται από τους: Kοτανίδη, Mπάρμπα, Φωτίου, Αργυρού Χ., Τότο, Μιχαήλ, Μιμίκο, Κεσίδη, Καραμπουρνιώτη, Ασβεστά, Κανδύλα, Αργυρού Ι., Κρητικό, Μωραΐτη, Ιωάννου, Ολιβέιρα. 

Αναφορικά με τον τελευταίο, τον Βραζιλιάνο δεξιό ίντερ, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Ίσταντς. Επιπλέον, εκτός πλάνου τέθηκε ο Χριστοδούλου και την θέση του πήρε ο Μιχαήλ.

No comments