Ο ...στοιχειωμένος αγώνας κινήτρων, που κλείνει την κανονική περίοδο.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ...στοιχειωμένος αγώνας κινήτρων, που κλείνει την κανονική περίοδο....




 

Σε εκκρεμότητα από τον...Οκτώβριο, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κοζάνη, μένει ο αγώνας της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών Εθνικός Κοζάνης-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, που είναι και ο μόνος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί ώστε να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και στους 3 Ομίλους, όπως αποφασίσθηκε εντέλει να συμβεί λόγω των ειδικών συνθηκών.

Στις αρχές Απριλίου, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε νικήσει στα Γιαννιτσά 34-28 τον Εθνικό Κοζάνης.

Το ματς είναι πιθανό να γίνει την Τετάρτη 21 Απριλίου, καθώς, δεν περισσεύουν κενές ημερομηνίες λόγω του Κυπέλλου Ελλάδος και του Πάσχα ενώ έστω και αν δεν έχει βαθμολογική σημασία, προσφέρει κίνητρα.

Ο Εθνικός Κοζάνης θα επιζητήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν, καθώς έχει μόνο ήττες ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος αναμφίβολα θα καμαρώνει εάν στην κανονική σαιζόν είναι δική του αθλήτρια η πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Προς το παρόν, προηγείται στο σχετικό πίνακα η Ολίνα Ανδρίτσου της Αναγέννησης Αρτας με 59 γκολ, αλλά, έχει ολοκληρώσει τα παιχνίδια της ενώ την ακολουθεί ως δεύτερη η Ελίνα Τροχίδου του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 51 τέρματα και εφικτό τον στόχο της αναρρίχησης στην κορυφή, με βάση την εικόνα από τις παραγωγικές εμφανίσεις της. 

No comments