Τζηράς: «Η ψυχή μετράει σε ειδικές συνθήκες, όπως η σημερινή» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τζηράς: «Η ψυχή μετράει σε ειδικές συνθήκες, όπως η σημερινή»

Η ψυχή μετράει πάρα πολύ σε ειδικές συνθήκες, όπως η σημερινή, επεσήμανε στο greekhandball.com ο παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Τζηράς, έπειτα από την πρόκριση επί της Γκορένιε Βελένιε στους τελικούς του EHF European Cup.

Ο Έλληνας αθλητής της Ένωσης, που σημείωσε 5 τέρματα, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Αν και ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και... ροκανίσαμε την διαφορά. Όταν φτάσαμε κοντά στο σκορ, πήραμε ψυχολογία και κυριαρχήσαμε. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ένα ζευγάρι τελικών και θα πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η προσπάθεια ήταν συλλογική, υπήρξε συνεργασία, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ειδικές καταστάσεις, όπως η σημερινή, η ψυχή μετράει πάρα πολύ. Η ΑΕΚ είναι μαθημένη σε μεγάλες ανατροπές.

Όταν έχει γίνει τέτοιου μεγέθους επένδυση, η ομάδα περιμένει το κάτι παραπάνω πάντα από κάθε παίκτη. Η ΑΕΚ έχει βάθος στον πάγκο και ακόμα και μισή ενέργεια από τον καθένα μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως σήμερα, που δεν πιάσαμε υψηλή απόδοση».

No comments