'' Σκληρό καρύδι η Ελλάδα '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Σκληρό καρύδι η Ελλάδα ''

 


Οι Σέρβοι δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την νίκη στον Κορυδαλλό και οι δηλώσεις του προπονητή τους Τόνι Γκερόνα, είναι χαρακτηριστικές :  

'' Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν ήταν εύκολο να παίξουμε με τους Έλληνες, ήταν πολύ επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βρούμε τον σωστό τρόπο να τους αντιταχθούμε. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, υπήρχαν πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε πιο επιθετικά και αυτό έδωσε αποτελέσματα και μας έδωσαν επίσης χώρο για να παίξουμε καλύτερα. Ειδικά ο Μάρκο Μιλοσάβλιεβιτς είχε πολύ καλή διάθεση στον πρώτο του αγώνα για την Εθνική Ανδρών, φυσικά με τη μεγάλη βοήθεια ολόκληρης της ομάδας ''.

Και ο Μάρκο Μιλοσάβλιεβιτς που έκανε το ντεμπούτο του και έβαλε δύσκολα στην Εθνική μας, με τα 4 γκολ που σημείωσε στην επανάληψη, επεσήμανε : 

'' Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για ένα υπέροχο παιχνίδι. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο, τα πήγαμε λίγο χειρότερα με την άμυνα και το τρέξιμο, αλλά μετά κάναμε ότι συμφωνήσαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού μπήκαμε πιο δυνατά στην άμυνα, κινηθήκαμε πιο γρήγορα στο κέντρο και στο τέλος,  ευτυχώς, πήραμε τη νίκη''.

Στην παρουσίαση του αγώνα στον επίσημο ιστότοπο τους, οι Σέρβοι χαρακτηρίζουν την Ελλάδα για την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ως '' σκληρό καρύδι ''. 

No comments