Η καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής που θα παίξει με την ομάδα της καρδιάς της, μιλά στο greekhandball.com.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής που θα παίξει με την ομάδα της καρδιάς της, μιλά στο greekhandball.com....

 



Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο...Μπορεί να σας το ...βεβαιώσει αυτό η Ελένη Προκοπίδου, η πολύπειρη αθλήτρια του Πανοράματος...

Η Ελένη, που θα κλείσει τα 31 τον Νοέμβριο, μέτρησε ...10 χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και τώρα, στο Κύπελλο Ελλάδος, θα βρεί απέναντι της τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ουσιαστικά, θα κληθεί ( και πάλι, όπως στο πρωτάθλημα ) να παίξει με την ομάδα της καρδιάς της...

'' Οταν ήλθα από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια, εντάχθηκα στον ΠΑΟΚ και πέρασα πολύ όμορφες στιγμές με μία ομάδα που δεν το κρύβω ότι αγαπώ από μικρή, ως...Παοκτσού '' παραδέχεται η Ελένη, μιλώντας στο greekhandball.com 


'' To συναίσθημα φυσικά και εξακολουθεί να υπάρχει και θα είναι για πάντα δυνατό, οπότε για έναν παραπάνω λόγο είναι...κάπως περίεργο ότι θα παίξω με τον ΠΑΟΚ, αλλά, είναι βέβαιο ότι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ στον αγώνα για το Πανόραμα, την ομάδα μου, εδώ όπου παίζω τα τελευταία χρόνια, σε ένα νεανικό σύνολο, με προοπτικές εξέλιξης και με μία διοίκηση, γενικά με ανθρώπους που έχουν διάθεση και μεράκι και στηρίζουν την όλη προσπάθεια ανεβάζοντας σταδιακά το επίπεδο λειτουργίας και προσδοκιών '' επισημαίνει η Προκοπίδου.

Στα τελευταία παιχνίδια, μαζί με την Ελένη Τσαουσίδου, είχαν καταλυτική προσφορά στο Πανόραμα και συνέβαλαν αποφασιστικά στην πρόκριση του στο Κύπελλο σε βάρος της Πυλαίας.

Την διετία 2016-2018 ήταν συμπαίκτριες με την Τσαουσίδου στον ΠΑΟΚ και τώρα...ετοιμάζονται να τον αντιμετωπίσουν.



Η καθημερινότητα της Προκοπίδου, την διδάσκει ότι κάθε στιγμή ζωής είναι πολύτιμη και ότι οι πραγματικές δυσκολίες είναι αλλού.

Στο γήπεδο, όλοι μας, πρέπει να βρίσκουμε μόνο ευχαρίστηση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καθώς, άλλοι δεν έχουν αυτό το προνόμιο, να βρίσκονται εκεί...

Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η Προκοπίδου βιώνει καθημερινά την ουσία της ίδιας της ζωής. Τον αληθινό και καλό αγώνα.

Μα και η Τσαουσίδου, που έχει σπουδάσει Εργοθεραπεία, θεωρεί ότι ο άνθρωπος και οι πραγματικές ανάγκες του πρέπει να είναι στο επίκεντρο.

Οσο για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, για την Προκοπίδου είναι απλά τα πράγματα :

'' Είναι όμορφο ότι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να δώσουμε, σε μία σεζόν όπου ταλαιπωρηθήκαμε πολύ και δεν μπορέσαμε όχι μόνο να το ευχαριστηθούμε αλλά και να αποδώσουμε σύμφωνα με όσα θα θέλαμε. Η εμπειρία με βοηθά ώστε να ξεπερνώ δυσκολίες, ωστόσο, για κάθε αθλήτρια αυτή είναι μία ιδιαίτερη σεζόν. Μακάρι, στην επόμενη περίοδο όλα να είναι καλύτερα και φυσιολογικά...Χαίρομαι να βοηθώ το Πανόραμα, μου αρέσει να είμαι χρήσιμη για την ομάδα μου. Είναι όμορφα τα συναισθήματα που νιώθω για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά, γνωρίζουμε ότι τα προγνωστικά δεν είναι μαζί μας, καθώς, υπάρχει μία πρόδηλη διαφορά δυναμικότητας. Σας βεβαιώνω, όμως, ότι θα παλέψουμε και αν μη τι άλλο θα το χαρούμε...''. 

No comments