Δομπρής: «Έγινε κατάθεση ψυχής - Δεν έχουν χαθεί ακόμα οι ελπίδες, έστω και αν έχουμε πολύ δύσκολο έργο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δομπρής: «Έγινε κατάθεση ψυχής - Δεν έχουν χαθεί ακόμα οι ελπίδες, έστω και αν έχουμε πολύ δύσκολο έργο»Οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ακόμα για την Εθνική Ελλάδας, αν και το έργο της απέναντι στην Γαλλία είναι πολύ δύσκολο, τόνισε στο greekhandball.com ο αθλητής της Γαλανόλευκης, Μπάμπης Δομπρής, ο οποίος επεσήμανε ακόμα ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε κατάθεση ψυχής.

Δήλωσε: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Όλοι ξέραμε την βαρύτητα του παιχνιδιού και έγινε κατάθεση ψυχής από την ομάδα μας. Χάσαμε σουτ, κάναμε λάθη, δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο ωστόσο μπορούσαμε να πάρουμε. Πρέπει να μάθουμε ακόμα και με εμφανίσεις, που δεν είναι οι καλύτερες, να παίρνουμε αποτελέσματα. Οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ακόμα, μπορούμε να προκριθούμε ως καλύτεροι τρίτοι, έστω και αν γνωρίζουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Γαλλία. Σίγουρα, πάντως, θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

No comments