Το κλάμμα του Αντωνίου και η σκυτάλη προς τα ελληνικά χέρια... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το κλάμμα του Αντωνίου και η σκυτάλη προς τα ελληνικά χέρια...

 


Κυριολεκτικά, '' ούτε ένα μάτι δεν έμεινε στεγνό '', στη διάρκεια της ανακοίνωσης από τον Πάνο Αντωνίου της αποχώρησης του από την Προεδρία της Δικαστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Εκλαψαν όλοι για το '' αντίο '' του Κύπριου παράγοντα, που τόσα πρόσφερε στο χάντμπολ και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στην οποία μετείχε πιστά και πετυχημένα ως διοικητικό στέλεχος, από το  1993, αλλά, υποχρεώνεται να αποχωρήσει λόγω του ορίου ηλικίας.

Για τον Πάνο Αντωνίου, η συγκίνηση ήταν έντονη και τα κλάμματα δικαιολογημένα...

Θα παρηγορείται, βεβαίως, επειδή ένας ικανός Ελληνας, ο Γιάννης Καρανάσος, είναι πολύ πιθανό ότι θα τον διαδεχθεί στην Προεδρία της Δικαστικής Επιτροπής, για την οποία ήταν ο μόνος υποψήφιος έως την ετεροχρονισμένη υποβολή υποψηφιότητας από τον Κρίστιαν Γιόχανσεν από τα Νησιά Φερόε.

Προκειμένου να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Γιόχανσεν, ο οποίος ήταν έως τώρα Αντιπρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής όπου είχε εκλεγεί το 2016 αφήνοντας ως μέλος τον ανθυποψήφιο του Καρανάσο, θα πρέπει να συναινέσουν τα δύο τρίτα των μελών που μετέχουν στο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας θα το γνωρίζουμε το απόγευμα, ωστόσο, θα είναι ευχής έργον να αναλάβει την Προεδρία ο Γιάννης Καρανάσος, ένας ικανός και οξυδερκής άνθρωπος, όπως και σπουδαία προβολή-καταξίωση για το ελληνικό χάντμπολ σε διεθνές επίπεδο. 

No comments