Χαλκίδης: «Πάρα πολλοί αθλητές μας, όπως και του Δούκα, είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ και των Εθνικών ομάδων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: «Πάρα πολλοί αθλητές μας, όπως και του Δούκα, είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ και των Εθνικών ομάδων»Παιχνίδι υψηλού κινήτρου ήταν αυτό του Διομήδη Άργους (νίκη με 29-21) με αντίπαλο τον Δούκα, επεσήμανε στο greekhandball.com ο τεχνικός των «Λύκων», Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος σχολίασε ακόμα ότι πάρα πολλοί αθλητές των Αργιτών, όπως και των Κυανόλευκων, είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ και των Εθνικών ομάδων.

Δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό κίνητρο για την ομάδα μου, καθώς θέλαμε να περάσουμε οπωσδήποτε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε, ώστε να φτάσουμε τουλάχιστον στο Final-4. 

Τα παιδιά έδειξαν διάθεση από το πρώτο λεπτό, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και κάναμε, επιπλέον, ροτέισον. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά, σε επαγγελματικές συνθήκες. Πάρα πολλοί αθλητές μας, όπως και του Δούκα, είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ και των Εθνικών ομάδων. 

Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλό Πάσχα!»

No comments