Μπούνας: «Με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο οι απόψεις περί διακοπής του Πρωταθλήματος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο οι απόψεις περί διακοπής του Πρωταθλήματος»

Απόλυτα αντίθετος ως προς την διακοπή του Πρωταθλήματος της Handball Premier τόνισε στο greekhandball.com πως είναι ο προπονητής του Δούκα, Κωστής Μπούνας, καθώς όπως σχολίασε ο ίδιος κάτι τέτοιο θα υποβάθμιζε το άθλημα.

Δήλωσε: «Η ομάδα επανέρχεται σταδιακά σε προπονήσεις, μετά από την διακοπή που είχαμε λόγω κρουσμάτων κορονοϊου και μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης καραντίνας, οι αθλητές μας έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις. Από την Τρίτη αναμένεται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι αθλητές. Θα πάρει κάποιο διάστημα, ώστε να επανέλθουμε πλήρως στην κατάσταση που ήμασταν πριν τα κρούσματα, αλλά με υπομονή και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε...».

Συμπλήρωσε ακόμα: «Η ομάδα μας λειτουργεί και προπονείται ανεξάρτητα από το αν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει... Έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξελίξουμε νέους αθλητές, ανεξαρτήτως συνθηκών, εξασφαλίζοντας βέβαια την ασφάλεια και την υγεία όλων μας... 

Προφανώς και όλοι μας θα θέλαμε η προπονητική διαδικασία να συνοδεύεται με αγώνες, αφού θα υπήρχε επιπλέον κίνητρο και ενδιαφέρον, αλλά η αναβολή των αγώνων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει από τον σχεδιασμό μας. Προσωπικά, με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο οι απόψεις περί διακοπής του Πρωταθλήματος, καθώς κάτι τέτοιο θα αποδυνάμωνε το άθλημά μας και θα απαξίωνε ακόμα περισσότερο τον ρόλο ύπαρξής του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία σε άλλα αθλήματα ζητούν εδώ και καιρό την επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων τους, παρ' όλο που είναι το ίδιο ερασιτέχνες μ' εμάς. 

Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το χάντμπολ πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, που μπορούμε ο καθένας από την μεριά του και αυτό που κάνουν οι αθλητές και οι προπονητές είναι προπόνηση, ανεξάρτητα από το εάν η Ομοσπονδία ή η ΓΓΑ έχουν αποφασίσει να μην γίνονται αγώνες. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες, ώστε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους μας».

No comments