Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει Παγκοσμίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις της Εθνικής Γυναικών για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει ΠαγκοσμίουΜεθαύριο (10/03) ξεκινάει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Μεσσήνης, κάλεσε 21 αθλήτριες. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Αρχίζει την Τετάρτη 10 Μαρτίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021.

Η Εθνική θα αναχωρήσει οδικώς το πρωί της Πέμπτης 18/3 για τα Σκόπια όπου το διάστημα 19-21 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 2ος όμιλος, στον οποίο συμμετέχουν Ελλάδα, Βόρεια Μακεδονία, Ισλανδία και Λιθουανία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης κάλεσε τις παρακάτω αθλήτριες:

Τσάκαλου (Ποντράφκα- Κροατία), Ζυγούρα (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Κεπεσίδου (Έλμπλγκ- Πολωνία), Παναγιωτίδου, Μεντεσίδου, Γκάτζιου, Κουκμίση, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Αργυροπούλου, Φράγκου, Μανιά, Καρέλα, Μακρή (Νέα Ιωνία), Xριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού), Κωστοπούλου, Ζενέλι, Βασιλειάδου (Βέροια 2017), Κουτσιμάνη, Κυρικλίδου (Honda Πανόραμα)».

No comments