Αργυροπούλου: «Άδικο το αποτέλεσμα του χθεσινού παιχνιδιού, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην Ισλανδία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αργυροπούλου: «Άδικο το αποτέλεσμα του χθεσινού παιχνιδιού, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην Ισλανδία»


Για το καλύτερο δυνατό θα προσπαθήσει απόψε (20/03, 20:00) η Εθνική Γυναικών με αντίπαλο την Ισλανδία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021, τόνισε στο greekhandball.com η αθλήτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Πένυ Αργυροπούλου, η οποία χαρακτήρισε, επιπλέον, άδικο το αποτέλεσμα της χθεσινής (19/03) αναμέτρησης κόντρα στην Λιθουανία (ήττα με 27-26). 

Δήλωσε: «Δυστυχώς, το αποτέλεσμα του χθεσινού παιχνιδιού ήταν άδικο, διότι κάναμε καλή εμφάνιση. Ωστόσο, η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να γίνουν αρκετά λάθη, τα οποία μας κόστισαν την νίκη. 

Παρ’ όλα αυτά, δεν στεκόμαστε στο χθεσινό παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για τον αποψινό αγώνα με την Ισλανδία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

No comments