Τα χαρούμενα γενέθλια του Πέτρου.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα χαρούμενα γενέθλια του Πέτρου....


 

Τα χαρούμενα γενέθλια του Πέτρου Μπουκοβίνα....

Ο Θεσσαλονικιός ( με ρίζες στην Καστοριά....) διεθνής τερματοφύλακας θα κλείσει στις 8 Μαρτίου τα 27 του, αλλά, ήδη πήρε ένα πολύ όμορφο δώρο, με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. 

Το greekhandball.com  μίλησε με τον Μπουκοβίνα για τη μετακίνηση του στην Ενωση, που θα ενεργοποιηθεί μετά το τέλος αυτής της σεζόν και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και του ίδιου στο Λουξεμβούργο, όπου ετοιμάζεται και πάλι για την κατάκτηση του νταμπλ με την Χάντμπολ Ες, με την οποία είναι στην πρώτη θέση με 9 νίκες σε ισάριθμα ματς.

'' Είμαι  πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος.  Η ΑΕΚ έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα, έχει κάνει μεγάλα άλματα και πλέον έχει φτιάξει ένα πρότζεκτ  που της επιτρέπει, δικαιωματικά, να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες και φιλόδοξες ευρωπαϊκές ομάδες. Το πλάνο και η θέληση των ανθρώπων της ΑΕΚ  με φέρνουν κοντά της. Με προπόνηση, επιμονή, πίστη στον στόχο θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της που είναι  το νταμπλ και η ευρωπαϊκή διάκριση.  Δεν μου αρέσει να χάνω. Γυρνάω στην Ελλάδα, όχι γιατί μου έλειψε η ζωή στην πατρίδα, αλλά, για να διεκδικήσω διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ. Κοιτάω μόνο την δουλειά μου, την προπόνηση μου, θα έχω πολύ καλή συνεργασία με όλους στην ομάδα. Ολα θα πάνε καλά. Είναι καλό ότι η συγκεκριμένη κίνηση, της συμφωνίας μου με την ΑΕΚ, έγινε νωρίς. Δείχνει προγραμματισμό, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Θα δώ στην ΑΕΚ τον κόουτς Δημητρούλια με τον οποίο ήμουν αντίπαλος στο Λουξεμβούργο πριν από 3 χρόνια, τον Δημήτρη Καφφάτο που είχα για ένα διάστημα προπονητή τερματοφυλάκων στην Εθνική, τον Αλέξη Αλβανό με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Περιμένω με ενθουσιασμό την προοπτική της έναρξης της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ ''. 



No comments