Περούλης: «Ο Φαίακας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ζαφειράκη - Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να παίξουμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Περούλης: «Ο Φαίακας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ζαφειράκη - Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να παίξουμε»

Ο Φαίακας Κέρκυρας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί στο αρχικά προγραμματισμένο για αύριο (06/03) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας, δήλωσε ο Πρόεδρος των νησιωτών, Σπύρος Περούλης, στο greekhandball.com. Συμπλήρωσε, ακόμα, ότι οι Φαίακες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την μη διεξαγωγή, τελικά, της αναμέτρησης, την οποία η ΟΧΕ ανέβαλε.  

Ο ίδιος σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Ο Φαίακας ήθελε να αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας. Μάλιστα, αλλάξαμε την ώρα της αναμέτρησης και από τις 18:00 την προγραμματίσαμε στις 15:00, έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους φιλοξενούμενους. Για εμάς, δεν θα άλλαζε κάτι, αφού η ομάδα επιτρέπεται να συνεχίσει τις προπονήσεις, άρα και την προετοιμασία της για παιχνίδια, ο αγώνας ήταν στην έδρα μας και έτσι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να αγωνιστούμε. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διεξαχθεί το ματς, παρά το όποιο ρίσκο λόγω του κορονοϊού και της πιθανότητας μετάδοσης. Η ομάδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη διεξαγωγή του».

No comments