Κολλύρης: «Τα καταφέραμε αρκετά καλά - Αυτή η νίκη είναι μια αρχή» - Μπαλάσκας: «Ήμασταν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κολλύρης: «Τα καταφέραμε αρκετά καλά - Αυτή η νίκη είναι μια αρχή» - Μπαλάσκας: «Ήμασταν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς»

Εκ των κορυφαίων για τον Δούκα ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτης Κολλύρης, που απομάκρυνε πολλές φορές τον κίνδυνο για την εστία των Κυανόλευκων, χάρη στις καθοριστικές του επεμβάσεις στην αναμέτρηση (27-25) με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο 22χρονος γκολκίπερ σχολίασε στο greekhandball.com: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας μετά από τόσους μήνες. Είχαμε δουλέψει πολύ, για να είμαστε έτοιμοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, και θεωρώ ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Αυτή η νίκη είναι μια αρχή και αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν και άλλες».

Όσον αφορά στην δική του εμφάνιση, ανέφερε: «Έκανα ένα καλό ματς. Είχαμε δουλέψει ορισμένα στοιχεία του αγώνα με την άμυνα και μας... βγήκαν. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Στο greekhandball.com μίλησε και ο επίσης 22χρονος πίβοτ, Χρήστος Μπαλάσκας, που επεσήμανε: «Το άθλημα, όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε πολλές διακοπές. Παρ' όλα αυτά, είχαμε ως στόχο να δουλέψουμε, εφόσον μας το επέτρεπαν, όλη την σεζόν, είτε αγωνιζόμασταν, είτε όχι. Πάνω σε αυτό το πλάνο κινηθήκαμε και γι' αυτό ήμασταν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς. Δουλέψαμε κάποια παραπάνω στοιχεία του παιχνιδιού μέσα στην εβδομάδα και αυτά απέδωσαν καρπούς. Είναι ένα καλό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο».

No comments