Όλα όσα προς το παρόν ισχύουν ενόψει της επανέναρξης της Handball Premier και της Α1 Γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όλα όσα προς το παρόν ισχύουν ενόψει της επανέναρξης της Handball Premier και της Α1 Γυναικών



Κύκλο επαφών με όλες τις ομάδες της Handball Premier και της Α1 Γυναικών αναμένεται να έχει σήμερα (20/02) ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΟΧΕ, Τάσος Χειβιδόπουλος, ενόψει της επανέναρξης των Πρωταθλημάτων το προσεχές Σαββατοκύριακο (27-28/02).

Η ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ θα προχωρήσει προς το παρόν με τις ίδιες προκηρύξεις, ωστόσο στην παρούσα φάση θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή όλων των ομάδων και των δύο Πρωταθλημάτων, έτσι ώστε άμεσα να βγει το νέο πρόγραμμα αγώνων. Η ΟΧΕ θα επιδιώξει να υπάρξει ο μικρότερος δυνατός αριθμός εμβόλιμων αγωνιστικών τις Τετάρτες. 

Προσαρμογές αναμένεται να υπάρξουν σε ό, τι αφορά την διαδικασία των πλέι οφ και των πλέι άουτ, αν και από την ΟΧΕ εκφράζεται η πεποίθηση ότι επαρκούν τα χρονικά περιθώρια. Τυχόν αλλαγές στις προκηρύξεις θα πραγματοποιηθούν ενδεχομένως μετά από την επανεκκίνηση των Πρωταθλημάτων, καθώς παραμένουν ασάφειες, όπως για παράδειγμα για την διεξαγωγή ή όχι των Πρωταθλημάτων της Α2 Εθνικής κατηγορίας σε Άνδρες και Γυναίκες, ώστε να προκύψει εάν θα υπάρχει ή όχι υποβιβασμός από την Handball Premier και την Α1 Γυναικών. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με όσα σήμερα ισχύουν, και με βάση το ρεπορτάζ του greekhandball.com, το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστούν ομάδες, μολονότι η ΟΧΕ δεν παίρνει προς το παρόν θέση επ’ αυτού, επομένως μένουν γι’ αυτήν όλα ανοιχτά. 

Σχετικά με το Κύπελλο, θα πραγματοποιηθεί, αλλά με άλλη μορφή και λιγότερα παιχνίδια, ενδεχομένως και σ’ ένα ή δύο τριήμερα. 

No comments