Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει αύριο (21/02) όλα τα περιθώρια για πρόκριση στα ημιτελικά του γυναικείου EHF European Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει αύριο (21/02) όλα τα περιθώρια για πρόκριση στα ημιτελικά του γυναικείου EHF European Cup

Την Μάλαγα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά, στην Θεσσαλονίκη, αύριο (21/02, 17:00) ο ΠΑΟΚ, που χθες (19/02) ηττήθηκε από την ισπανική ομάδα με σκορ 30-21 και αν και η διαφορά είναι μεγάλη, ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση στα ημιτελικά του γυναικείου EHF European Cup.

Η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Γιοβάνα Στογιάνοβιτς, σχολίασε στο acpaok.gr: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, ώστε να πάρουμε την νίκη. Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι η διαφορά των εννέα τερμάτων στο πρώτο παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στην ρεαλιστική δυναμική των δύο ομάδων. Έχουμε έλλειψη παιχνιδιών, αφού το Πρωτάθλημα διακόπηκε τον Νοέμβριο, και αυτό μας στοιχίζει στο να χτίσουμε ρυθμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θέλουμε ωστόσο αυτό να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι. Θέλουμε την νίκη αύριο, και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να φτάσουμε σε αυτή».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του ΠΑΟΚ, στο YouTube (AC PAOK TV):


No comments