Πλάζα στο greekhandball.com : '' Το ραντεβού των δύο καλύτερων ομάδων στη διοργάνωση...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλάζα στο greekhandball.com : '' Το ραντεβού των δύο καλύτερων ομάδων στη διοργάνωση...''Ο Νάτσο Πλάζα  Xιμένεθ μίλησε στο greekhandball.com για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την CSM Βουκουρεστίου την Κυριακή, στη ρουμανική πρωτεύουσα, εκφράζοντας με τρόπο ξεκάθαρο την...ανυπομονησία του για αυτό το δυνατό παιχνίδι, που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον :

'' Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ρουμανικές ομάδες έχουν προοδεύσει, είναι δυνατές  και η αντίπαλος μας αποτελεί μία πρόκληση για εμάς. Κατά την άποψη μου, σε αυτό το ζευγάρι συναντώνται οι δύο καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Είναι τελικός για εμάς, αλλά για αυτά τα παιχνίδια έχουμε αυτή την ομάδα, με αυτό τον στόχο έγινε τόσο ισχυρή η ΑΕΚ σε αυτή τη σεζόν. Εχουμε ενέργεια και  διάθεση και μπορούμε να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στη Ρουμανία ''.

Ο 27χρονος παίκτης της ΑΕΚ παραδέχεται ότι  '' είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες η έλλειψη αγώνων σε εθνικό επίπεδο, καθώς, χρειάζονται τα ματς ώστε να είναι καλύτερη η κατάσταση ετοιμότητας '' αλλά προσθέτει ότι '' η ομάδα της ΑΕΚ είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της ''.

Αναφερόμενος στο ρουμανικό συγκρότημα, τόνισε : '' Εχει δυνατούς σουτέρ, είναι ομάδα που βασίζεται στη δύναμη και την αντοχή, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο διαφορετικό σε σχέση με εμάς, όμως, θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, για να το δούν οι φίλοι του χάντμπολ ''.

Και ο στόχος της ΑΕΚ ; 

'' Πάντα, για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, η αρχική ιδέα είναι να κερδίσουμε, όπου και με όποιον και εάν παίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Βουκουρέστι, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ''.  No comments