Συγχαρητήρια της ΕΣΧΑ προς την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια της ΕΣΧΑ προς την ΑΕΚΟ Πρόεδρος, Δημήτρης Σταυρακάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συνεχάρησαν την ομάδα της ΑΕΚ για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του EHF European Cup, για 5η φορά στην ιστορία της.  


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΧΑ:


«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι η ΑΕΚ που ανήκει στα σωματεία της Ένωσής μας, έφτασε για ακόμη μια φορά σε μια σπουδαία επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολλά μπράβο στους αθλητές της ομάδας, τον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, στους συνεργάτες του, στα στελέχη του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ που κατάφεραν να πάρουν αυτή την σημαντική πρόκριση στους «8» της Ευρώπης απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου, υπό τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, λόγω της πανδημίας και της αγωνιστικής απραξίας που υπήρξε μέχρι πρότινος.   

Η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ αποτελεί παράδειγμα προς όλους, για την θέληση, το πάθος και το πείσμα που έχουν επιδείξει όλο αυτό το διάστημα εν μέσω της πανδημίας.  

Η πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά του ''European Cup'' επί της ομάδας από το Βουκουρέστι, κατόχου του τίτλου το 2019, στις δύσκολες εποχές που περνάει ο Ελληνικός Αθλητισμός και το άθλημα μας, είναι σίγουρα η καλύτερη επιβράβευση για όσους έχουν μοχθήσει ώστε να φθάσει η ΑΕΚ σ’ αυτή την διάκριση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα στη συνέχεια της διοργάνωσης».

No comments