Στον «αέρα» το ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Εκκρεμότητα και με τα παιχνίδια του Άρη Νίκαιας σε άνδρες και γυναίκες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον «αέρα» το ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ - Εκκρεμότητα και με τα παιχνίδια του Άρη Νίκαιας σε άνδρες και γυναίκες


Αύριο (25/02) το πρωί αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (27, 28/02) για την Handball Premier και την Α1 Γυναικών, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πρόκειται να ανακοινωθούν οι ορισμοί των διαιτητών των αγώνων.Αν και σχεδιαζόταν να γνωστοποιηθούν σήμερα (24/02) τα παραπάνω, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες. 

Η πρώτη αφορά στο αν θα διεξαχθεί ή όχι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα λάμβανε χώρα στον Ρέντη. Δεδομένου, ωστόσο, του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων στην ανδρική και στην γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Ολυμπιακού, που γυμνάζονται και αγωνίζονται στο «Μ. Μερκούρη» και δεδομένου ότι αυτό το γεγονός επηρέασε τις τελευταίες ημέρες τις προπονήσεις των Ερυθρολεύκων, είναι πιθανό το ντέρμπι να αναβληθεί. 

Παράλληλα, ερωτηματικά υπάρχουν ακόμα αναφορικά με τα παιχνίδια της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του Άρη Νίκαιας. Το ανδρικό τμήμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Σαλαμίνα και το γυναικείο, επίσης εντός έδρας, την Νέα Ιωνία. Ωστόσο, το γήπεδο του Ρέντη, που θα χρησιμοποιούνταν ως έδρα, ενδέχεται, για τους παραπάνω λόγους, να μην είναι διαθέσιμο και το «Μ. Λοΐζος» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα για την διεξαγωγή αγώνων.  

No comments