ΠΣΑΧ: «Είναι η ώρα που πρέπει να βγούμε από την ναφθαλίνη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΣΑΧ: «Είναι η ώρα που πρέπει να βγούμε από την ναφθαλίνη»

Θετικά αντιμετωπίζει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) την είδηση της επανεκκίνησης των πρώτων κατηγοριών χάντμπολ. Μέσω ανακοίνωσής του, ο ΠΣΑΧ, που έχει πλέον νέο λογότυπο, τονίζει πως το άθλημα πρέπει να βγει από την... ναφθαλίνη και από εδώ και πέρα στόχος θα πρέπει να είναι η επανέναρξη των προπονήσεων και στις χαμηλότερες κατηγορίες. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:


«Βιώνοντας μία από τις πιο δύσκολες περιόδους για την κοινωνία του αθλητισμού συνολικά τα τελευταία χρόνια, μπορούμε να δούμε ως εφαλτήριο την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων Α1 Γυναικών και Handball Premier για ένα νέο πιο αισιόδοξο ξεκίνημα. 

Αντιλαμβανόμαστε, ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, που έχουν να αντιμετωπίσουν οι αθλήτριες και οι αθλητές, αλλά είναι η ώρα που πρέπει να βγούμε από τη ναφθαλίνη και να μπούμε εκ νέου στην ενεργό δράση. Επίσης, το άθλημά μας δεν αποτελείται μόνο από τις πρώτες κατηγορίες και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι υπηρετούμε το ίδιο άθλημα. Πρέπει λοιπόν να έχουμε και ως στόχο να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και στις υπόλοιπες κατηγορίες. 

Συνοψίζοντας θέλουμε τη θετική είδηση της επανέναρξης των πρωταθλημάτων να τη συνδυάσουμε και με την αλλαγή του λογότυπου μας και να δώσουμε μία πιο ευχάριστη νότα!».

No comments