Δημητρούλιας: «Το σίγουρο είναι πως προέκυψε για εμάς κάτι καλύτερο από την προηγούμενη κλήρωση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Το σίγουρο είναι πως προέκυψε για εμάς κάτι καλύτερο από την προηγούμενη κλήρωση»



Για την ΑΕΚ προέκυψε αυτή την φορά κάτι καλύτερο και συγκεκριμένα η ρωσική, Νέβα, σε σχέση με την προηγούμενη κλήρωση, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την CSM Βουκουρεστίου, δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, στο greekhandball.com

Επεσήμανε: «Η Νέβα δεν είναι η χειρότερη, αλλά ούτε η καλύτερη κλήρωση, που θα μπορούσαμε να είχαμε. Σίγουρα προέκυψε για εμάς κάτι καλύτερο από την προηγούμενη κλήρωση, για την φάση των ''16'', στην οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την CSM.

Γνωρίζω πως η Νέβα έχει τρεις διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα Ρωσίας. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ομάδα, την οποία μπορούμε να φέρουμε στα... μέτρα μας. Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ, να την παρακολουθήσουμε, να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Όσον αφορά στην συνέχεια, με δεδομένο ότι η Ένωση γνωρίζει πλέον ποιές ομάδες είναι πιθανό να αντιμετωπίσει (δείτε εδώ), αν προκριθεί, σχολίασε: «Βήμα βήμα. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Όλοι οι αντίπαλοι αξίζουν σεβασμό και απαιτούν προσοχή.

Πάντως, πλέον μπορώ να γνωστοποιήσω ότι δεν θέλαμε με τίποτα να κληρωθούμε με την πολύ φορμαρισμένη σουηδική ομάδα, Ystads IF, η οποία μετέχει σ' ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα». 

No comments