Κοινή γραμμή από ΠΣΑΧ και ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοινή γραμμή από ΠΣΑΧ και ΣΥΠΧΕ



Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης (ΠΣΑΧ) και ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ) σχετικά με την τηλεδιάσκεψη μεταξύ μελών τους, την Κυριακή (31/01). 

Οι εκπρόσωποι των δύο Συνδέσμων συμφώνησαν σε πλήθος ζητημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό της αναγκαιότητας επανέναρξης των Πρωταθλημάτων. Δηλώνουν, παράλληλα, την αντίθεσή τους με την τυχόν διεξαγωγή εμβόλιμων αγωνιστικών ημέρα Τετάρτη, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις αγώνων που ίσως αναβληθούν λόγω κρουσμάτων στις ομάδες.


Ακολουθεί η ανακοίνωση των ΠΣΑΧ-ΣΥΠΧΕ:


«Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου διεξήχθη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε εκπροσώπους των Δ.Σ. του ΠΣΑΧ και του ΣΥΠΧΕ. Στην τηλεδιάσκεψη εκ μέρους των αθλητών παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Αραπακόπουλος Ανδρέας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιόσμου Σωτήρης και τα μέλη του ΔΣ. κα Βασιλειάδου Αθηνά, και ο κ. Καραγκιοζόπουλος Διονύσης. Εκ μέρους των προπονητών παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Σκάρλος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σκανδάλης Βασίλης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ζαπαρτίδης Ηλίας και ο Ταμίας κ. Πηλαλίδης Γιάννης.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τόσο τους προπονητές όσο και τους αθλητές και σε όλα υπήρξε ταύτιση απόψεων. Κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών είναι ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια ο αγώνας και οι στόχοι είναι κοινοί. Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία για το άθλημα και πιο συγκεκριμένα για την συνέχιση των πρωταθλημάτων, την διατήρηση του ποιοτικού τους χαρακτήρα και την άρτια διεκπεραίωση αυτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της προκήρυξης.

Κοινή θέση του ΠΣΑΧ και του ΣΥΠΧΕ όπως προέκυψε από την συζήτηση είναι:

Συμφωνούμε απόλυτα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Handall Premier και της Α1 Γυναικών, είτε στην από την ΟΧΕ προτεινόμενη ημερομηνία είτε σε όποια άλλη ημερομηνία είναι αυτό εφικτό.

Υπογραμμίζουμε την ανάγκη τα εν λόγω πρωταθλήματα να ξεκινήσουν εκ νέου από εκεί που σταμάτησαν.

Επίσης να διεξαχθούν με την ισχύουσα προκήρυξη στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό.

Δηλώνουμε την αντίθεση μας με την τυχόν διεξαγωγή εμβόλιμων αγωνιστικών ημέρα Τετάρτη, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις αγώνων που αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων στις ομάδες.

Οι δύο πλευρές αφού διατύπωσαν τις θέσεις τους, αποφάσισαν για την έκδοση της παρούσας κοινής ανακοίνωσης και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν διαδικτυακά σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς τα θέματα που χρήζουν συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων όσον αφορά το άθλημα μας είναι πολλά κι επείγοντα.

Εκ των ΔΣ των ΠΣΑΧ και ΣΥΠΧΕ».

No comments