Τα τέσσερα βασικά σημεία της επιστολής της ΟΧΕ, που αιτήθηκε ξανά την άμεση επανέναρξη των Πρωταθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα τέσσερα βασικά σημεία της επιστολής της ΟΧΕ, που αιτήθηκε ξανά την άμεση επανέναρξη των Πρωταθλημάτων


Έγγραφο απέστειλε η ΟΧΕ με αποδέκτες το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και το Υπουργείο Υγείας. 

Η ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ τόνισε στην επιστολή της πως στενεύουν τα περιθώρια εντός των οποίων τα Πρωταθλήματα θα μπορούν να διεξαχθούν ομαλά. Επιπλέον, υπογραμμίστηκε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκλείψουν τα κίνητρα από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη των σωματείων, γεγονός που ενδέχεται να έχει καταστροφικές συνέπειες. Παράλληλα, για μία ακόμη φορά, δηλώθηκε η ανάγκη για άμεση επανέναρξη των Πρωταθλημάτων των πρώτων κατηγοριών.

Ένα ακόμη σημαντικό σημείο της επιστολής της ΟΧΕ έχει να κάνει με τα τεστ. Η Ομοσπονδία ανέφερε πως έχουν γίνει στις ομάδες της Handball Premier και της Α1 Γυναικών, προς το παρόν, 1.988 τεστ εκ των οποίων μόλις τα 5 ήταν θετικά. Με άλλα λόγια το ποσοστό των θετικών τεστ στο χάντμπολ είναι μέχρι τώρα 0.25%, υπερβολικά χαμηλό, σχεδόν μηδαμινό. Γι' αυτό τον λόγο η ΟΧΕ χαρακτήρισε το χάντμπολ στην επιστολή της ως «μία από τις πιο ασφαλείς δραστηριότητες».

No comments