Καραμπουρνιώτης: «Eις το επανιδείν...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καραμπουρνιώτης: «Eις το επανιδείν...»



Στην Ανόρθωση συνεχίζει ο Πάνος Καραμπουρνιώτης, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω δημοσίευσής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Την αποχώρηση του 22χρονου διεθνούς πίβοτ από τους Ερυθρολεύκους, με προορισμό την πρωτοπόρο του κυπριακού Πρωταθλήματος, στην οποία θα ενσωματωθεί την Πέμπτη (14/01), είχε προαναγγείλει χθες (11/01) το greekhandball.com (δείτε εδώ).


Ακολουθεί η ανάρτηση του αθλητή:


«Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά στον ερασιτεχνικό  αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές, όπως και εμένα, στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό. 

Η ελληνική Πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημά μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονηθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.

Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεσή της στην απόφασή μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος, εύχομαι εις το επανιδείν 

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, πρωτοπόρο του κυπριακού Πρωταθλήματος και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά».

No comments