Εγκαταλείφθηκαν από τον Διομήδη οι περιπτώσεις τριών αθλητών - Οι Αργίτες «ψάχνονται», αλλά με επιφυλακτικότητα, για δύο θέσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εγκαταλείφθηκαν από τον Διομήδη οι περιπτώσεις τριών αθλητών - Οι Αργίτες «ψάχνονται», αλλά με επιφυλακτικότητα, για δύο θέσεις



Έναν ή δύο παίκτες ακόμα θα ήθελε να αποκτήσει ο Διομήδης Άργους, ο οποίος αναζητά περιφερειακό και τερματοφύλακα. Οι Αργίτες ενισχύθηκαν στην θέση του πίβοτ με τον Τάσο Τσαμουρίδη, που αποτέλεσε την πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, όμως σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις, που θα ενδυναμώσουν το σύνολο.

Η υπόθεση του Γιώργου Μπάρμπα οδήγησε σε «ναυάγιο» και ο 39χρονος γκολκίπερ παραμένει στον Άρη Νίκαιας, ενώ οι περιπτώσεις των Χρήστου Αθανασιάδη, Κώστα Σιγγιρίδη, που ανήκουν στον Φοίβο Συκεών, φαίνεται πως επίσης εγκαταλείφθηκαν. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο με άλλον παίκτη. Οι υπεύθυνοι του Διομήδη, όπως και εκείνοι των περισσότερων -αν όχι όλων- ομάδων, είναι διστακτικοί σχετικά με την συνέχεια και παραμένουν συγκρατημένοι, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, λόγω του κορονοϊού, τι επιφυλάσσει ακόμα και το άμεσο μέλλον.

No comments