Αρνητικά τα τεστ για την τρέχουσα εβδομάδα στον ΠΑΟΚ - Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα οι Στογιάνοβιτς, Γκιγκόφ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρνητικά τα τεστ για την τρέχουσα εβδομάδα στον ΠΑΟΚ - Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στην Ελλάδα οι Στογιάνοβιτς, Γκιγκόφ

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα όλων των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν χθες (11/01), όπως κάθε Δευτέρα, οι αθλητές του ΠΑΟΚ. 

Οι Στογιάνοβιτς, Γκιγκόφ, επιπλέον, αναμένονται στην Ελλάδα έως το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.


Ακολουθεί η ενημέρωση του ΠΑΟΚ: 


«Όπως κάθε Δεύτερα, έτσι και αυτή την εβδομάδα, το τμήμα χάντμπολ ανδρών πέρασε από covid test για την συνέχεια των προπονήσεων. 

Η διαδικασία των τεστ πραγματοποιήθηκε από τη Νοσοκόμα στο σπίτι, και με τα τεστ να είναι όλα αρνητικά, οι παίκτες του Δικεφάλου συνεχίζουν αμέριμνοι την προετοιμασία τους. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων είχε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τόσο με μπάλα όσο και χωρίς αυτήν, ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης, αλλά και καταστάσεις αντεπίθεσης και σετ επιθέσεων σε ροή αγώνα. 

Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τους «πορτοκαλί» και τους «μαύρους» να δίνουν μοναδικές μάχες ώστε να γλιτώσουν τις κάμψεις σε ενδεχόμενο ήττας. 

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται στην Ελλάδα και οι Luca Stojanovic και Viktor Gigov, ώστε να ενσωματωθούν στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα».

No comments