Στην προπόνηση του ΓΑΣ Καματερού ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην προπόνηση του ΓΑΣ Καματερού ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ Καματερού βρέθηκε χθες (22/01) ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ηλίας Αποστόλου.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Καματερού:


«Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ Καματερού στο κλειστό γυμναστήριο Καματερού, βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κος Αποστόλου Ηλίας. 

Τον υποδέχθηκαν μέλη του ΔΣ και παράγοντες της ομάδας. Ο ΓΑΣ Καματερού είναι το μοναδικό σωματείο στην περιοχή που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και έχει ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις στα πλαίσια της προετοιμασίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Η υποχρέωση είναι, σύμφωνα με το αθλητικό πρωτόκολλο, να γίνονται εβδομαδιαία τεστ Covid 19 στους αθλητές, αλλά και στο τεχνικό προσωπικό και να τηρούνται οι οδηγίες της ΓΓΑ. 

Ο Αντιδήμαρχος στην επίσκεψή του ενημερώθηκε για τα μέτρα προστασίας και συνέστησε αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής προστασίας, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανή η φλόγα του αθλητισμού στον Δήμο. Απευθυνόμενος στις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος ανέφερε: ''Από την μεριά μας, η διοίκηση του Δήμου καταβάλλει κάθε προσπάθεια να βοηθήσει το σύλλογο, ώστε να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Είμαστε δίπλα σας, αναγνωρίζουμε την προσπάθειά σας, κερδίζουμε και εμείς από τις διακρίσεις που φέρνετε τόσα χρόνια στον Δήμο. Αυτό που προέχει τώρα, είναι να προσπαθήσουμε και να στοχεύσουμε για νέους τίτλους με την προϋπόθεση πάντα της αυξημένης προσοχής για προστασία από τον Covid 19''. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του συλλόγου κος Ιωάννου Λεωνίδας , αφού ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο για την επίσκεψη στο γήπεδο ανέφερε: ''Ο σύλλογος μας είναι τόσα χρόνια ο μόνος που έχει φέρει τόσες διακρίσεις στην περιοχή. Πανελλήνια Πρωταθλήματα, πρόκριση στην Ευρώπη, συμμετοχή σε final 4 Κυπέλλου Ελλάδας, συμμετοχή των αθλητριών του στο Παγκόσμιο μαθητικό στο Κατάρ, βράβευση των αθλητριών του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην Εθνική ομάδα. Αυτά τα παιδιά σας θέλουν κοντά τους και με χαρά βλέπουμε ότι ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό''. 

Συμβολικά οι αθλήτριες, δώρισαν μια μπάλα με τις υπογραφές τους στον Αντιδήμαρχο και ζήτησαν την παρουσία της Διοίκησης του Δήμου και στις προπονήσεις, αλλά και στους επερχόμενους αγώνες».

No comments