Χατζηπαρασίδου : '' Ηταν θέμα ενέργειας, διάθεσης και πάθους...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χατζηπαρασίδου : '' Ηταν θέμα ενέργειας, διάθεσης και πάθους...''



Η Μαρία Χατζηπαρασίδου έφθασε τα 495 γκολ στην καριέρα της στον ΠΑΟΚ, με τα 10 τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Μπιέλοσβαρ, στην σημαντική νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το EHF Cup, ωστόσο, στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια και στη σημασία της επιτυχίας που δημιουργεί υποθήκη πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης :

''Με ενδιαφέρει ότι η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Στο δεύτερο ματς πάμε με καλές προϋποθέσεις, αλλά, θα χρειασθεί να κάνουμε ακόμα καλύτερη εμφάνιση. Είμαστε μία νέα ομάδα που προσπαθεί, σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, να βρεί ρυθμό, ωστόσο, έχουμε τις δυνατότητες ώστε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια, στο πάθος και στη διάθεση που έχει όλη ομάδα, όπως και όλοι όσοι είναι μαζί μας, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μας. Μπήκαμε μουδιασμένες στον αγώνα, ήλθε το 4-8 και προοδευτικά δείξαμε τι αξίζουμε, ποιά είναι η ποιότητα μας, ισοφαρίζοντας σε 11-11 και στη συνέχεια επιβάλλοντας τον ρυθμό μας.

Το 28-21 είναι ένα καλό σκορ, αλλά, δεν θα μείνουμε σε αυτό. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Επτά γκολ είναι μία ενδιαφέρουσα διαφορά, όμως, θέλουμε και στη ρεβάνς την νίκη ώστε να σφραγίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση ''.

No comments